Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πως να επαναφέρετε τις πρόσφατα κλεισμένες καρτέλες σας στον Chrome,Explorer και Firefox.




Πολλές φορές πάνω στην βιασύνη σας κλείνετε μία καρτέλα κατά λάθος και στην συνέχεια ψάχνετε να την ξαναβρείτε το πιο πιθανό ανατρέχοντας στο ιστορικό. Μπορείτε όμως να το καταφέρετε πιο γρήγορα με μία κίνηση κάτι πού βολικό ειδικά όταν είναι πολλές καρτέλες.


Google Chrome

Για να ανοίξετε μία πρόσφατα κλεισμένη καρτέλα  πατήστε δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο στην γραμμή καρτελών και επιλέξτε Επαναφορά καρτέλας που έχει κλείσει. εναλλακτικά πατήστε Ctrl+Shift+T. Σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε παραπάνω από μια καρτέλα υπάρχουν δύο πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.  Session Manager ή το Session Buddy.



Firefox

Για το Firefox πατάτε το κουμπί του Firefox πάνω αριστερά και στην συνέχεια επιλέγεται ιστορικό και Πρόσφατα κλεισμένες καρτέλες. Από εκεί μπορείτε να τις επαναφέρετε όλες ή όποιες θέλετε. Με το πληκτρολόγιο μπορείτε επίσης πατώντας Ctrl+Shift+T να ανοίξετε την καρτέλα που έιχατε κλείσει αμέσως προηγούμενα και επαναλαμβάνοντας το ανοίγετε τις καρτέλες που είχατε κλείσει με την σειρά. Υπάρχει και πρόσθετο Session Manager για το Firefox.

Explorer



Πατήστε δεξί κλικ πάνω σε μία ανοιχτή καρτέλα και επιλέξτε εκ νέου άνοιγμα κλειστής καρτέλας ή επιλέξτε να ανοίξετε όλες τις καρτέλες που κλείσατε στην συγκεκριμένη περιήγηση σας. Η συντόμευση του πληκτρολογίου Ctrl+Shift+T ισχύει και στον explorer. Ένας άλλος τρόπος να ανοίξετε όλες τις καρτέλες σε μια περιήγηση σας είναι να εμφανίζεται την γραμμή εντολών στον explorer πατώντας δεξί κλικ στο πάνω μέρος του και επιλέγοντας την. Στην συνέχεια πατήστε εργαλεία και επιλέξτε εκ νέου άνοιγμα τελευταίας περιόδου λειτουργίας περιηγήσεως.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain