Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Χρηστικά δωρεάν site και web apps No 17



Ψάξαμε βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα site και εφαρμογές και σήμερα.


Zwiggo:  Μιας που φτιάχνει ο καιρός τώρα όλο και κάποια εκδρομή σε παραλία θα ετοιμάζετε με φίλους. Πως θα συνεννοηθείτε όμως πολλά άτομα εύκολα και γρήγορα? Μέσω τηλεφώνου ή και email είναι χρονοβόρο και πολύπλοκο. Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει το Zwiggo. Μπορείτε να δημιουργείτε ένα χώρο συνεργασίας στο οποίο προσθέτετε άτομα αλλά και εφαρμογές για την δημιουργία χαρτών να μοιραστείτε φωτογραφίες αλλά και πολλά ακόμα. Ο χώρος αυτός μπορεί να είναι δημόσιος ή ιδιωτικός. Το interface του είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία να δημιουργείτε chat και πολλά ακόμα εργαλεία για την συνεργασία σας με άλλα άτομα.


Cloudability: Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς σε διάφορα site cloud storage τότε η παρακολούθηση τους είναι χρονοβόρα πράγμα που δεν θα συνέβαινε αν μπορούσατε να τα παρακολουθήσετε όλα μαζί από ένα μόνο πίνακα. Μόλις εγγραφείτε στο cloudability συνδέετε όλους τους λογαριασμούς σας cloud service με την υπηρεσία. Θα μπορείτε να δείτε καταστάσεις με τα μηνιαία σας έξοδα σε κάθε λογαριασμό ξεχωριστά, ειδοποιήσεις σε περίπτωση που περνάτε το μηνιαίο σας budget,γράφημα με την χρήση που κάνετε σε κάθε υπηρεσία. Μπορείτε έτσι να διαχειριστείτε οικονομικότερα και αποδοτικότερα τους λογαριασμούς σας.


Flood Map: ¨Έχουμε ξαναπεί ότι στο Internet μπορείς να βρεις τα πάντα. Ακόμα ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το παρακάτω site. Έχετε αγωνία για το αν κινδυνεύετε σε περίπτωση πλημμύρας? Ελάχιστοι θα το έχουν σκεφτεί όμως σε περίπτωση που το κάνατε τότε εδώ θα βρείτε την απάντηση. Είναι μία δωρεάν web app στην οποία βάζετε την τοποθεσία που θέλετε. Πατώντας δεξί κλικ σε συγκεκριμένα σημεία πάνω στο χάρτη σας λέει την πιθανή άνοδο του νερού και το υψόμετρο στην περιοχή για να κανονίσετε το σχέδιο διαφυγής σας σε περίπτωση πλημμύρας!

YouTube to Ringtone Converter: Εάν έχετε βρει ένα βίντεο στο You Tube και θέλετε να το κάνετε ήχο κλήσης για το κινητό σας υπάρχει διαδικασία. Να κατεβάσετε το βίντεο με κάποια εφαρμογή και στην συνέχεια να το μετατρέψετε σε mp3 . Με την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να το κάνετε πολύ πιο γρήγορα. Επικολλάτε το url του video από το you tube για τα τραγούδια που θέλετε .Αφού φορτώσει το video στο Interface της εφαρμογής επιλέγεται το κομμάτι του βίντεο που θέλετε να κάνετε ringtone.Επιλέγεται την μορφή που θέλετε ,υποστηρίζονται MP3, AAC, M4R, MP4, OGG, και WMA , και πατάτε το κουμπί make ringtone. Ενδεχομένως να υπάρχουν περιορισμοί σε βίντεο που υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα όπως η Vevo.

Hangout: Θέλετε να καλέσετε κόσμο σε ένα event που διοργανώνεται εσείς αλλά δεν θέλετε να δημιουργήσετε event στο facebook ή να στείλετε μηνύματα. Με το hangout μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γεγονός εντελώς δωρεάν. Εννοείτε ότι και οι φίλοι σας πρέπει να χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Αφού το δημιουργήσετε  προσθέτετε το μέρος την ώρα, την ημερομηνία και τον αριθμό των ατόμων και ένα προαιρετικό κείμενο. Δημιουργείτε στην συνέχεια την λίστα των καλεσμένων σας και προσκλήσεις στέλνονται αυτόματα στο email τους.

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1









Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No10

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No11

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No12

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No13

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No14

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No15

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No16

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain