Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τα 10 καλύτερα πρόσθετα του Firefox


Στο σημερινό άρθρο θα σας παραθέσουμε ένα κατάλογο με τα TOP 10 πρόσθετα του Firefox. Η χρήση των πρόσθετών βελτιώνει τις ικανότητες και τις λειτουργίες του Firefox, καθιστώντας τον έναν από τους καλύτερους browsers. Κάθε ένα από αυτά τα πρόσθετα μπορούν να βρεθούν μέσω της σελίδας Mozilla Firefox add-ons.

StumbleUpon

Ένα καταπληκτικό πρόσθετο που σας επιτρέπει να αναζητήσετε μόνο τα καλύτερα από ό, τι έχει να σας προσφέρει το Internet.

AnyColor

Σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα το χρώμα και την εμφάνιση του Firefox σε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας.

Download Statusbar

Είναι ένα από τα πρώτα πρόσθετα που θα εγκαταστήσετε μετά την εγκατάσταση του Firefox για πρώτη φορά. Το πρόσθετο εμφανίζει την πρόοδο λήψης στη γραμμή κατάστασης αντί του παράθυρο λήψης.

TinyURL Generator

Σας επιτρέπει να κάνετε κλικ σε ένα μικρό εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του Firefox για να δημιουργήσετε γρήγορα ένα μικρο URL για τη σελίδα κοιτάζετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα όταν θέλετε να μοιράζεστε σελίδες στο Internet.

WOT

Φανταστικό πρόσθετο που σας βοηθά να πλοηγηθείτε με ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το πρόσθετο θα εμφανίσει μια προειδοποίηση οθόνη σε μια σελίδα web, εάν δεν είναι ασφαλής. Μια προειδοποίηση ασφαλείας θα μπορούσε να προκύψει όταν η σελίδα web είναι γνωστή ότι συμμετέχει σε μεθόδους όπως ηλεκτρονικού "ψαρέματος", έχει ιούς τύπου Trojan, κ.λπ.
Omnibar

Σας επιτρέπει να μετατρέψετε την γραμμή URL και σε γραμμή αναζήτησης Google, απαλλάσσοντας σας από το περιττό πλαίσιο αναζήτησης.

AutoCopy

Σας επιτρέπει την γρήγορη αντιγραφή και επικόλληση κειμένου. Απαραίτητο εργαλείο για κάθε blogger.

Flagfox

Εμφανίζει τη σημαία του κράτους που βρίσκεται ο διακομιστής του τρέχοντος ιστότοπου και προσφέρει ένα πλήθος εργαλείων, όπως ελέγχους ασφαλείας site, whois, μετάφραση, παρόμοιες σελίδες, συντόμευση URL, και πολλά άλλα ...

Flagfox link


Read It Later

Αποθηκεύστε τις σελίδες για να διαβάσετε αργότερα με ένα μόνο κλικ. Όταν έχετε χρόνο, μεταβείτε σε λίστα ανάγνωση από κάθε υπολογιστή ή τηλεφώνου, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο internet.

Time Tracker

Τέλος, αυτό το μικρό κόσμημα σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πόσο χρόνο δαπανάτε στον Firefox, εμφανίζοντας ένα μικρό ρολόι στο δεξιό τμήμα της γραμμής κατάστασης.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain