Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να δείτε αγώνες live streaming χωρίς το myp2p.eu



Μέσα σε όλο το χαμό που έγινε φέτος το καλοκαίρι θέλοντας να μας κόψουν το ποδόσφαιρο έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα πλήγμα στην προσπάθεια για δωρεάν και καλή(μιλάω για πρωταθλήματα εκτός του Ελληνικού) μπάλα. Μετά από χρόνια λειτουργίας το κυριότερο site live streaming το myp2p.eu έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και 1 μήνα κάνοντας λόγο για πρόβλημα με το domain του. Αλλά κόντρα σε όλα και στο Mega το οποίο ακολουθεί την εθνική μόνο όταν το συμφέρει (το σημερινό ματς με το Ισραήλ δεν θα το δείξει λόγω κόστους) θα σας πούμε μερικά site που μπορείτε να δείτε ζωντανά αγώνες.


Πρώτο από όλα το Livetv. ¨Ένα site το οποίο έχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να γραφτούν σαν μέλη με ένα mail τους η με το λογαριασμό τους για να μπορούν να σχολιάσουν ,να ενημερώνονται σχετικά με μεταδόσεις και το κυριότερο μπορείτε να βαθμολογήσετε πόσο καλή είναι η μετάδοση ενός αγώνα κάτι πολύ χρήσιμο για τους θεατές.

Η αρχική σελίδα του site έχει όλα τα ματς που παίζονται τώρα να εμφανίζονται σε μια μπλε μπάρα στο πάνω μέρος της ανεξαρτήτως αθλήματος. Μια στήλη στα αριστερά με τίτλο με μελλοντικές μεταδόσεις  το σημαντικότερο ματς της ημέρας  στο κέντρο μαζί με μερικά γενικά για την χρήση του site. Μια ακόμα χρήσιμη επιλογή είναι το Video archives με την οποία μπείτε να δείτε video από ματς που έχουν ήδη γίνει.


Έστω ότι θέλουμε να δούμε ποδόσφαιρο τότε πατάτε το εικονίδιο με τον ποδοσφαιριστή και θα σας εμφανιστούν τα ποδοσφαιρικά ματς σήμερα. Επιλέγεται τον αγώνα που θέλετε. Θα σας εμφανιστεί ένα παράθυρο με τα διαθέσιμα streaming και μερικές πληροφορίες δίπλα που είναι πολύ χρήσιμες. Κατά αρχήν είναι χωρισμένα σε κατηγορίες σ ε αυτά που παίζονται απλά ανοίγοντας το browser σας (Mozilla,Explorer) και σε αυτά τα οποία απαιτούν κάποιο λογισμικό για να τα παρακολουθήσετε. Τα προγράμματα είναι πάρα πολλά με το κυριότερο και πιο γρήγορο στην μετάδοση το Sopcast με το οποίο έχουμε ασχοληθεί παλαιότερα.


Αφού επιλέξετε με ποιο πρόγραμμα θα κάνετε streaming στην συνέχεια θα εμφανιστούν το bitrates ( με τη ταχύτητα μεταδίδονται δεδομένα) η βαθμολογία του streaming οι οποία γίνεται από τα μέλη (στην αρχή μέχρι να την βαθμολογήσει κάποιο άτομο θα εμφανίζεται η ένδειξη new) και τέλος του κουμπί play για να αρχίσει η αναπαραγωγή. Επίσης θα εμφανίζεται η γλώσσα σε περιπτώσεις που είναι διαφορετική από αγγλικά.



Το επόμενο site είναι το freefootball.eu. Και εδώ περιέχονται μερικές χρήσιμες επιλογές για όσους παίζουν στοίχημα όπως το live scoreboard αλλά και ποδοσφαιρικά νέα κυρίως από Αγγλία. Για να δείτε αγώνα επιλέξτε live streams και μετά Live football streams.

Στην σελίδα που θα σας ανοίξει μπορείτε να επιλέξετε από ποια χώρα θέλετε να δείτε αγώνα δίπλα στην επιλογή Show,εάν θέλετε να δείτε Champions League ή από άλλες χώρες. Πατάτε πάνω στον αγώνα που θέλετε και θα σας εμφανιστεί ένας πίνακας με τα streaming του αγώνα.Στο πίνακα περιλαμβάνονται η παρακάτω κατηγορίες P2P Channel Language Type Kbps View Rating

Το P2P είναι εάν χρειάζεται να κάνετε και εσείς μετάδοση δεδομένων η απλά λαμβάνετε δεδομένα. Το Channel είναι το όνομα του καναλιού ,language η γλώσα στην οποία γίνεται η μετάδοση, type είναι ο τύπος δηλαδή το λογισμικό που χρησιμοποιείται για να κάνετε την προβολή (embedded είναι το streaming που γίνεται στο browser σας χωρίς κάποιο λογισμικό), Kbps είανι η ταχύτητα μετάδοσης με το View πατάτε play και τέλος το rating γίνεται από τους εγγεγραμμένους χρήστες σε μια δεκαβάθμια κλίμακα.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε αρκετά. Καλή θέαση και πολλά γκολ λοιπον!

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain