Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Πώς να βάλετε υπενθυμίσεις για τα γενέθλια των φίλων σας στο Facebook στο Google Calendar



Εάν δεν θέλετε να ξεχνάτε τα γενέθλια των φίλων σας αλλά δεν είστε και κάθε μέρα στο facebook ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε (αν και στην καινούργια του μορφή δεν εμφανίζει κάθε μέρα τα γενέθλια) τότε σας έχουμε την λύση. Μπορείτε να εξάγετε τα γενέθλια των φίλων σας από το facebook και να τα εισάγετε στο Google calendar.

Μπείτε στην αρχική σελίδα σας στο facebook και πατήστε πάνω δεξιά δίπλα στις Προσεχείς εκδηλώσεις Προβολή όλων. Στην συνέχεια πατήστε Γενέθλια και θα σας εμφανιστούν τα γενέθλια των φίλων σας. Πάτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε Εξαγωγή γενεθλίων. Θα σας εμφανιστεί ένα  παράθυρο με ένα url αντιγράψτε το και κλείστε το παράθυρο.

Μπείτε στο Google Calendar και πατήστε Άλλα ημερολόγια. Πατήστε προσθήκη στο κάτω μέρος και στην συνέχεια Προσθήκη μέσω διεύθυνσης URL.



Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει επικολλήστε το url που αντιγράψατε από το facebook. Θα δημιουργηθεί ένα νέο ημερολόγιο με το όνομα Friends Birthday.Ανοίγοντας το θα σας εμφανίζει ανά μήνα τα γενέθλια των φίλων σας στο facebook.
 

Στην συνέχεια μπορείτε πατώντας Ειδοποιήσεις από το μενού του νέου σας ημερολογίου να επιλέξετε αν θέλετε να ενημερώνεστε με email ή με sms για τα γενέθλια των φίλων σας μία μέρα πριν ή μερικά λεπτά πριν αλλάξει η μέρα ώστε να μην τα ξεχνάτε ποτέ.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain