Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πώς να εμφανίζετε τις υπενθυμίσεις σας από το Google Calendar στην οθόνη του υπολογιστή σας με τη βοήθεια του Chrome



Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πώς να συγχρονίσετε ταημερολόγια σας στο Outlook και στο Google.Σήμερα θα δούμε πως μπορείτε να εμφανίζετε τις υπενθυμίσεις σας στην επιφάνεια εργασίας σας ώστε να μην ξεχνάτε κανένα ραντεβού η δουλεία που έχετε να κάνετε πλέον χωρίς να πρέπει να μπείτε στο ημερολόγιο σας για να το δείτε. 

Για αρχή πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις  στην αρχική οθόνη από το Chrome. Ανοίξτε ένα παράθυρο στο Chrome πατήστε τα εργαλεία ( το γαλλικό κλειδί που είναι στα δεξιά) στην συνέχεια Επιλογές ,επιλέγετε την καρτέλα Σύνθετες επιλογές και δίπλα στη λέξη Απόρρητο (στο πάνω μέρος της σελίδας που θα ανοίξει) πατάτε το κουμπί Ρυθμίσεις Περιεχομένου. Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει  στο κάτω μέρος δίπλα στις Ειδοποιήσεις επιλέξτε Να γίνεται ερώτηση για εμφάνιση ειδοποιήσεων επιφάνειας εργασίας από έναν ιστότοπο (προτείνεται). Για να σιγουρευτείτε μπορείτε να πατήστε την διαχείριση εξαιρέσεων και να δείτε αν είναι το Google Calendar μέσα.

Στην συνέχεια συνδεθείτε με το ημερολόγιο σας στο Google πατήστε τις ρυθμίσεις (είναι κάτω από το mail σας) στην σελίδα που θα σας ανοίξει επιλέξτε Labs.



Βρείτε τις Διακριτικές υπενθυμίσεις και πατήστε Ενεργοποίηση. Στην συνέχεια πατήστε Αποθήκευση



Θα σας εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα στην συνέχεια. Πατήστε να επιτρέπετε.


Από εδώ και πέρα θα έχετε τις υπενθυμίσεις σας να εμφανίζονται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain